De laatste innoverende

Projecten in beeld!

East West huis Den Haag

Ontdek hoe ons werkblad perfect samengaat met Nederlandse en Chinese accenten. Het resultaat? Een strakke, moderne keuken om van te watertanden. Kijk maar!

Bekijk project

Restaurant Merlet

Gasten verrassen en prikkelen. Niet alleen met de smaak van de gerechten, maar ook met de beleving eromheen. Dat is waar chef-kok Jonathan Zandbergen in zijn project Cheffd Atelier naar streefde. En daarbij speelt de onzichtbare inductiekookplaat van TPBtech een centrale rol.

Bekijk project

Wormerveer

Stijlvol. Dat is misschien wel de beste benaming voor de onlangs gerenoveerde op maat gemaakte keuken in het Noord-Hollandse Wormverveer. En daar heeft het werkblad van TPBtech een groot aandeel in.

Bekijk project

Penthouse in Parijs

De luxueuze keuken van dit prestigieuze penthouse in Parijs trekt direct de aandacht. Niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van het werkblad van TPBtech.

Bekijk project

Project Antwerpen

Een compacte keuken vraagt om compacte oplossingen. TPBtech speelt hier prachtig op in door de minimale aantal vierkante meters maximaal te benutten.

Bekijk project

Landelijk Overijssel

“We hadden nooit verwacht dat we met het gezin zoveel gebruik zouden maken van het werkblad”. Bekijk hier hoe ons werkblad de keuken van dit Overijsselse gezin heeft omgetoverd tot een plek om te koken, te eten en te leven.

Bekijk project

Grachtenpand Amsterdam

Een prachtig werkblad van TPBtech in een grachtenpand in Amsterdam. Ontdek hoe design en functionaliteit hand in hand gaan.

Bekijk project

Angelique Schmeinck

Topkok Angelique Schmeinck over haar ervaringen met TPBtech.

Bekijk project

Kijkje in de keuken

Over de hele wereld zijn huizen ingericht met prachtige werkbladen van TPBtech. Het ziet er overal weer anders uit, maar het blijft altijd strak en stijlvol. Kijk maar naar dit voorbeeld.

Bekijk project

Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, 15 kilometer van de stad Utrecht.

Bekijk project

Hilton Hotel – Barcelona

De wereldberoemde hotelketen Hilton pakte het voor haar locatie in Barcelona anders aan. Het leverde een unieke en efficiƫnte manier van het presenteren en verwarmen van de gerechten op.

Bekijk project

Restaurant Xavier Pellicer – Barcelona

Niet alleen het eten dat geserveerd wordt in Restaurant Xavier Pellicer maakt het verschil. Ook de ambiance is bijzonder, waarbij de TPBtech-werkbladen de echte blikvangers zijn.

Bekijk project

Restaurant Cocina Hermanos Torres – Barcelona

“Het zorgt voor een complete ervaring!”, zo zijn de eigenaren van Restaurant Cocina Hermanos Torres enthousiast. Het kloppend hart van het restaurant bestaat uit de centraal geplaatste kookeilanden, die garant staan voor een unieke beleving.

Bekijk project