Penthouse in Parijs

Het oorspronkelijke donkere interieur van dit prachtige penthouse in hartje Parijs werd onder leiding van Ester Lipsch Creatief Ontwerp omgetoverd tot een open, licht en sfeervol geheel. De luxueuze keuken op de begane grond trekt direct de aandacht. Niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van het werkblad van TPBtech.

Ester Lipsch, eigenaresse van de internationaal opererende ontwerpstudio: “De opdrachtgevers wilden graag een ruimte die in verbinding staat met de rest van het leefgedeelte, maar tóch is afgesloten. De keuken hebben we daarom voorzien van een ombouw met veel glas. De ramen bij de living kunnen open worden gezet om nog meer eenheid te creëren.”

 

Exclusieve uitstraling

De exclusieve uitstraling van de keuken wordt verrijkt door bijzondere en vernieuwende elementen, waaronder ons werkblad met onzichtbare inductiekookplaat. Ook de achterwand bij het kookgedeelte, het aangrenzende werkblad inclusief spatwand, het blad van de bar en de bijbehorende rand hierboven is door TPBtech geleverd. Dit alles geeft de keuken een strakke en minimalistische uitstraling, wat naadloos aansluit op het totale interieur van dit Parijse penthouse.

Foto’s door Jaro van Meerten in opdracht van The Art of Living magazine.

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van TPBtech! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek