ERNST SILLEM HOEVE

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, op slechts 15 kilometer van de stad Utrecht. Het hotel is gevestigd in een voormalig koetshuis uit 1880 en combineert de grandeur uit het verleden met de moderne (vergader)faciliteiten van nu.

In de keuken van restaurant Rexdaelder zwaait chef-kok Ronald Hansman de scepter. Samen met zijn team legt hij de vergader- en hotelgasten van Ernst Sillem Hoeve culinair in de watten. Vanuit een open keuken wordt door de koks op steen gekookt. Hierbij maken zij gebruik van het werkblad van TPBTech.

Koken vóór de gasten

“Wij staan echt vóór onze gasten te koken”, laat chef-kok Ronald weten. “Dit begint ‘s ochtends met een ontbijtbuffet. In de middag verzorgen we live cooking en ‘s avonds leggen we onze gasten in de watten met een 3-gangendiner. Ons kookeiland is de hele dag functioneel.”

Werkblad met zes kookzones

Het bestaande kookeiland van Dekton is in 2020 vervangen door de technologie van TPBtech. Het werkblad bestaat uit maar liefst zes kookzones. Tevens gebruikt de chef de speciaal voor TPBtech vervaardigde pannen van het merk BRA. “De aangepaste pannen van TPBtech zijn echt een waardevolle toevoeging”.

Verrassend effect

Ronald is erg tevreden met het werkblad van TPBtech. “Het werkblad heeft niet alleen een hele mooie uitstraling, maar is ook erg makkelijk in gebruik. Extra leuk is dat onze gasten verwachten dat het werkblad dient als een buffet, niet dat je erop kunt koken. Dat zorgt voor een verrassend effect.”

Zowel TPBtech als de pannen van BRA worden naar volle tevredenheid en enthousiasme van de chef gebruikt.

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.