Hoe werkt het?

Koken, snijden en bereiden op één werkblad

Stel je eens voor. Een werkblad waarop je kunt koken, snijden en bereiden. Met een onzichtbare inductiekookplaat én een naadloze overgang tussen kookzone en werkblad. Veilig in gebruik, stijlvol en innovatief. Dát is het werkblad van TPBtech. Het keramische werkblad biedt ontelbare mogelijkheden, voor elke situatie en elk gebruiksdoel.

Ongekende vrijheid

Het werkblad van TPBtech biedt ongekende vrijheid. Doordat het werkblad relatief koel blijft, kun je direct naast de kookzones snijden en bereiden. Zo ben je altijd dicht bij je gerecht en benut je iedere centimeter van het werkblad.

Onzichtbare inductie

Het innovatieve werkblad beschikt over een inductiekookplaat in het werkblad, volledig onzichtbaar dus. Slimme technologie zorgt er voor dat je binnen no-time aan het koken bent, maar het blad koelt ook snel af nadat je klaar bent. Daarmee reduceer je niet alleen de kooktijd, maar bespaar je ook energie. En door het panherkenningssysteem wordt het stroomgebruik gestopt zodra de pan van de inductiekookzone wordt afgehaald. Hiermee is het werkblad veilig in gebruik.

Een kijkje in het werkblad

Het werkblad is opgebouwd uit vier lagen: keramiek, aluminium, HPL volkern en als laatste aluminium. Deze zogeheten sandwich vormt een bikkelhard en flexibel geheel.

Laag 1 – Keramiek – 6 mm

De keramieken bovenlaag is de meest resistente toplaag die vandaag de dag bestaat. Beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor het werkblad altijd bij jouw interieur past.

Laag 2 – Aluminium – 0,5 mm

Deze aluminium laag verspreidt de hitte geleidelijk, om een breuk in het werkblad te voorkomen

Laag 3 – HPL volkern – 8 mm

De laag waar een deel van de techniek in verwerkt is. Geeft niet alleen body aan de sandwich, maar biedt ook weerstand tegen impact.

Laag 4 -Aluminium – 0,5 mm

Geeft meer flexibiliteit én perfectioneert de sandwich. Zo blijft het werkblad in perfecte staat en breekt het niet.

Grote keuze in werkbladen

Iedere keuken is anders. Daarom is een werkblad van TPBtech altijd maatwerk. Kies je eigen afmeting, het aantal kookzones, de positie van de kookzones en de kleur van het werkblad. Met 18 kleuren is er altijd een werkblad dat past bij jouw interieur.

De kookzones worden standaard voorzien van een touch-bediening met een digitale afleeseenheid, subtiel verwerkt in het werkblad. De respons van deze bediening is verbluffend, zélfs met water op de touch-bediening. Liever een knop? Ook dat is mogelijk.

Het werkblad is multifunctioneel inzetbaar

Modern en toch tijdloos. Innovatief en stijlvol. Dat is TPBtech. Het werkblad tilt iedere keuken naar een hoger niveau. Hiervoor wordt het werkblad al ingezet:

  • Front cooking in een restaurant;
  • Om gerechten op innovatieve en originele manier te presenteren;
  • Voor het geven van demonstraties en workshops in showkeukens;
  • Om thuis de sterren van de hemel te koken
  • Als buffetruimte in een zorginstelling, op een boot of jacht of als pantry in een bedrijfspand
  • Op plekken waar iedere centimeter telt, zoals in een expeditietruck of camper
  • Op de camping (het werkblad is ook verkrijgbaar als portable)

Je ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Of je nu als chef-kok het werkblad professioneel gebruikt voor front cooking of thuis gezellig aan het kokkerellen bent, TPBtech zorgt voor een nieuwe dimensie op het gebied van koken. Ben jij klaar voor de toekomst? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Informatie aanvragen