Project in Antwerpen

Als Marianne van Esch voor haar gasten kookt, trekt ze graag alles uit de kast. “Ik ben een uitbundige kok”, lacht ze. “Als ik aan het koken ben, staan er overal potten en pannen. Maar zodra alle vaat in de vaatwasser zit, hoef ik alleen maar even met een doek over het werkblad te gaan en alles is weer schoon én strak. In één handomdraai. Dat vind ik zo fijn aan dit werkblad, het is ontzettend makkelijk in gebruik.”

 

Marianne woont samen met haar man in een prachtig historisch appartement in Antwerpen. Voor hun compacte keuken zocht het stel een passende oplossing. Via een keukenstudio in de buurt kwamen zij in contact met TPBtech en vonden hierin de juiste match. Met het op maat gemaakte werkblad wordt het maximale gehaald uit het minimale aantal vierkante meters in het appartement.

De flexibiliteit van TPBtech zorgt ervoor dat onzichtbare kookzones ook individueel geplaatst kunnen worden. “We hebben gekozen voor een werkblad met T-vorm, waarin drie individuele kookzones van verschillende formaten zijn verwerkt. Deze zones bevinden zich op verschillende plekken, aan beide kanten van het kookeiland. Hierdoor hebben we de vrijheid om aan twee kanten van het kookeiland te koken”, vertelt Marianne.

Vrijheid en gemak

“Deze vrijheid was erg belangrijk voor ons, omdat we niet wilden vastzitten aan een standaard positie van de gaspitten”, legt Marianne uit. “Maar ook het gemak van schoonmaken sprak ons gelijk aan. Doordat er geen naden, overgangen of verhogingen in het werkblad zitten, is het heel makkelijk in onderhoud. Een doekje eroverheen en klaar. En door het strakke design ziet het werkblad er erg mooi uit.”

Perfecte match met licht interieur

Het Antwerpse appartement is voorzien van een werkblad in de kleur Cosmopolita Silver. Een kleur die prachtig matcht met de lichte keuken en de lichthouten tinten in het meubel. Het ontbreken van een donkere inductiekookplaat in het werkblad zorgt voor overzicht, rust en ruimte. En door de greeploze kastjes lijkt het alsof het werkblad zweeft.

Nog meer kookplezier

Marianne hield altijd al erg van koken, maar sinds ze gebruikmaakt van TPBtech ervaart ze nóg meer kookplezier. “Ik ben fan van de grillpan, die is echt fantastisch. Garnalen, tomaten, gember en knoflook in de pan et voila: binnen acht minuten is het gerecht klaar. Direct uitserveren op de bar, altijd een succes!

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van TPBtech! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek