Voor professionals

keukenstudio’s

Til jouw showroom naar een hoger niveau

Een keuken is al lang niet meer alleen een functionele ruimte om eten te bereiden. Het is het hart van een huis, de plek waar je thuiskomt na een lange dag. Jouw klanten begrijpen dat. Met het innovatieve werkblad van TPBtech in jouw showroom gooi je gegarandeerd hoge ogen. Laat jouw klanten kennismaken met ongekende mogelijkheden. Die van koken, snijden en bereiden op één werkblad!

Lees meer

Grootkeukens

Alle ruimte om te koken en te werken

Een veelzijdig werkblad waarop je kunt koken, snijden én eten bereiden. Dat is het werkblad van TPBtech. Ideaal voor front cooking, voor de presentatie van een buffet of table side cooking. Door slimme technologie ben je in no-time aan het koken, maar het werkblad blijft relatief koel. Hiermee is dit hét werkblad waar je snel en makkelijk eten kunt bereiden en presenteren. Ontdek de mogelijkheden!

Lees meer

(interieur)Architecten

Technologie en design gaan hand-in-hand

Wij geloven in een wereld waarin innovatieve technologie en een stijlvol design hand-in-hand gaan. Waar schoonheid samengaat met functionaliteit. Zonder concessies te doen aan efficiëntie. Het werkblad van TPBtech tilt iedere keuken naar een hoger niveau. Bekijk de opties!

Lees meer