Tijdloze elegantie in Amsterdam

Een prachtig gerenoveerd pand met een moderne twist vraagt om bijzondere elementen. Zeker in het hart van de woning; de strakke en tijdloze keuken. En dat bijzondere element vonden de bewoners door een TPBtech werkblad te plaatsen, waardoor koken en leven echt een unieke belevenis wordt.

Lust voor het oog

Met vijf kookzones heb je alle ruimte om de lekkerste gerechten te bereiden. En de naadloze overgang van het inductieveld naar het werkblad maakt het snijden en klaarmaken van je eten extra efficiënt. Een lust voor het oog, waar de bewoners heel blij van worden: “De kleur Crotone Pulpis sluit helemaal aan bij onze wens voor een strakke en tijdloze keuken. Naast de esthetiek biedt de keuken veel opbergruimte. Heel praktisch.”

Echte eyecatcher

“Het strakke keukenblad, zonder onderbrekingen, draagt bij aan de moderne uitstraling. De strakke lijnen zijn doorgetrokken in het gehele ontwerp van de keuken. Het resultaat? Een uniforme, stijlvolle look, waarbij het keukeneiland de echte eyecatcher is en het centrale punt van de ruimte vormt.”

JOUW PARTNER VOOR DE PERFECTE KEUKEN

TPBtech is specialist in het leveren van hoogwaardige kookwerkbladen. We werken samen met de beste keukenontwerpers en -realisatoren om de keuken van jouw dromen te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van TPBtech! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek