Beleving tot in de details bij Restaurant Merlet

Restaurant Merlet in Schoorl staat bekend om zijn unieke culinaire concepten. Chef-kok Jonathan Zandbergen streefde ernaar om zijn gasten te verrassen en te prikkelen, niet alleen met de smaak van zijn gerechten, maar ook met de beleving eromheen. In zijn nieuwste project, Cheffd Atelier (dat nu tijdelijk gesloten is), speelt de onzichtbare inductiekooktechnologie van TPBtech een centrale rol.

De magie van onzichtbaar koken

De kookzones zijn naadloos geïntegreerd in het werkblad. Hierdoor lijkt het alsof de gerechten rechtstreeks uit het oppervlak tevoorschijn komen. Dit creëert een gevoel van magie en verwondering bij de gasten, die gefascineerd toekijken hoe Zandbergen zijn culinaire kunstwerken creëert.

De perfecte interactie tussen chef en gast

De baropstelling zorgt voor een intieme sfeer, waardoor de gasten zich direct betrokken voelen bij het kookproces. Ze kunnen de chef op de vingers kijken en zijn creativiteit en vakmanschap van dichtbij bewonderen.

Innovatie en functionaliteit in één

De onzichtbare inductiekooktechnologie is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer praktisch in gebruik. Als extra verrassingselement is er gekozen voor knoppen en een display aan de voorkant.  Zo heeft de chef-kok nauwkeurige controle over de temperatuur en bereiding van zijn gerechten.

Projectdetails:

  • Locatie: Restaurant Merlet, Schoorl
  • Chef-kok: Jonathan Zandbergen
  • Concept: Cheffd Atelier
  • Werkblad: Crotone Pulpis
  • Kooktechnologie: 3 kookzones Ø230mm met knop bediening

Een unieke beleving voor alle zintuigen

Het Cheffd Atelier concept is meer dan alleen een diner. Het is een totaalbeleving die alle zintuigen prikkelt. De combinatie van gastronomische gerechten, beeldende kunst en geluidseffecten creëert een onvergetelijke avond voor de gasten.

Het werkblad van TPBtech speelt een cruciale rol in deze unieke beleving. Het is een innovatief product dat functionaliteit combineert met een vleugje magie. De perfecte keuze voor restaurants die hun gasten willen verrassen en een unieke culinaire ervaring willen bieden.

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van TPBtech! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek