LANDELIJK OVERIJSSEL

 

Jaren geleden hadden ze het al eens voorbij zien komen: een keukenblad met onzichtbare inductie. Dus toen hun nieuwe huis werd gebouwd hoefden de eigenaren niet lang na te denken: dít wilden ze in hun keuken! Maar waar hadden ze het ook alweer gezien? Het was immers jaren geleden. En de keukendealer wist van niks…

Een lange zoektocht volgde, want het Overijsselse stel kond het idee niet uit hun hoofd zetten. Ze belden de Librije – waar ze ook koken op steen – waar ze vriendelijk werden doorverwezen naar een groothandel. Daar konden ze hun óók niet verder helpen, maar wisten ze wel te vertellen dat TPBtech het concept van onzichtbare inductie onlangs in Nederland had geïntroduceerd. “Ja, dat was het!”, blikt de vrouw des huizes enthousiast terug. “Ik had de hoop bijna opgegeven, maar gelukkig vond ik het keukenblad waar ik al jaren van droomde terug.”

Meer dan een plek om te koken

Inmiddels is het nieuwe huis in Overijssel opgeleverd en geniet het Overijsselse gezin dagelijks van hun nieuwe keuken. “Het werkblad van TPBtech maakt onze keuken tot zoveel meer dan alleen een plek om te koken”, vertelt de eigenaresse. “Van tevoren hadden we niet verwacht dat we met het gezin zoveel gebruik zouden maken van het werkblad. Het is ontzettend makkelijk in gebruik. Even instellen en je bent direct aan het koken. Dat werkt net als bij reguliere inductie, maar dan zonder zichtbare kookplaat. Ook het schoonmaken is in een handomdraai gedaan. Alles wat ik niet meer gebruik gaat direct in de vaatwasser, even een doekje eroverheen en mijn aanrecht is weer helemaal clean. Het voelt alsof we al jaren op een werkblad van TPBtech koken.”

Prachtig samenspel

Het gezin heeft gekozen voor een werkblad dat is opgebouwd uit twee delen. Een uitgestrekt deel van 3000 x 1200 centimeter dat vier onzichtbare kookzones verbergt, in combinatie met een praktisch onzichtbare touch-bediening, én een spoelgedeelte van 2500 x 650 millimeter. Ook is er gekozen voor een zijwand van 95 centimeter hoog, die zorgt voor een uniek aanzicht vanuit het woongedeelte. Daarbij nog een spoel gedeelte van 2500 x 650mm. Het werkblad in de kleur Calcatta zorgt voor een prachtig samenspel met de donkere houten vloer in het woonhuis.

Heel chique

“De ruime keuze in kleuren is heel fijn”, vertelt de trotse eigenaresse. “De zijwand loopt af naar de vloer, waarbij het patroon in het werkblad heel mooi meeloopt. Daar is goed over meegedacht. Het werkblad staat hiermee in perfecte verbinding met de rest van de keuken, onze houten vloer en het woonhuis. Het ziet er ontzettend chique uit”, klinkt het tevreden.

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van TPBtech! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek