Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Het midden van de kookzone is met een subtiel icoon aangegeven op het werkblad.
Het werkblad wordt standaard geleverd met een touch-bediening. Optioneel is het mogelijk om de inductie aan te sturen met een knop.
Ja en nee. Voor een optimale kookdimensie adviseren wij om gebruik te maken van speciale pannen met teflon voetjes aan de onderzijde. Door deze pootjes ‘zweven’ de pannen boven het werkblad. Deze pannen zijn via TPBtech aan te schaffen. Mocht dit niet je voorkeur hebben, dan kun je een reguliere pan gebruiken die geschikt is voor inductie. Het is dan wel noodzakelijk om een zogeheten kookring te gebruiken.
Nee, je kunt het werkblad met reguliere schoonmaakmiddelen reinigen.
Ja, het keramische oppervlak is krasvast, waardoor je direct op het werkblad kunt snijden. Een snijplank is dus niet meer nodig! LET OP: Je messen slijten wel sneller en worden eerder bot.
Ja dit is mogelijk. Wij zijn in staat om een uitsparing te maken voor een downdraft. Door middel van een afdekplaat van hetzelfde materiaal kunnen we de downdraft netjes verbergen.
Het werkblad is 15 millimeter dik. Werkbladen voor een achterwand zijn 9mm dik.
Wanneer de afmeting van het werkblad het toelaat kunnen we 5 (of meerdere) kookzones maken. Meer of minder is altijd mogelijk. Er zijn drie beschikbare afmetingen voor de kookzones: Ø 170 mm, Ø 230 mm en Ø 280 mm.
Is er een kookzone kapot, dan kun je contact opnemen met TPBtech. In dat geval hoeft alleen de betreffende kookzone vervangen te worden.
Nee, het werkblad beschikt over een standaarddikte van 15 millimeter.
Het werkblad van TPBtech is bedacht en ontwikkeld in Barcelona sinds 2008. Hier wordt het werkblad tot de dag van vandaag nog steeds geproduceerd.
De maximale afmeting van het werkblad is 3.15 meter bij 1.22 meter. Binnen deze afmetingen is het werkblad geheel naadloos en heb je diverse mogelijkheden om een werkblad naar eigen wens te creëren. Werkbladen met een witte kern afwerking hebben een maximale afmeting van 3.00 meter bij 1.22 meter.
Daar ben je volledig vrij in. Omdat het altijd om maatwerk gaat, bepaal je zelf het aantal kookzones. Uiteraard kunnen we hierin van advies voorzien.
Het werkblad wordt wel warm, maar niet heet. Het is te vergelijken met een radiator. Ook een radiator geeft warmte af, maar nooit zoveel dat je er je vingers aan verbrandt.
Ja. Doordat het werkblad niet heet wordt en relatief snel afkoelt, kunnen kinderen na het koken veilig gebruik maken van het werkblad.
Ja, het logo bevindt zich op ieder werkblad op dezelfde plek in verband met patent en garantie.
Nee, door de warmte die van een oven afkomt is het niet mogelijk om een oven onder de inductiezones te plaatsen.
Garantie

Op het werkblad van TPBtech zit standaard drie jaar garantie. Bij een juiste manier van gebruiken kun je bij eventuele gebreken in de garantieperiode rekenen op de service en dienstverlening van TPBtech. Natuurlijk staan we ook na deze periode voor je klaar.

Contact
  • TPBtech_NL | Exclusieve distributie Benelux door Handelmij Vermolen
  • Peppelenbos 19
  • 6662 WB
  • Elst
  • Volg ons
Brochure

Praktische informatie, mogelijkheden en een prijsindicatie: je vindt het allemaal in onze brochure.

DOWNLOAD DE BROCHURE