Chinese en Nederlandse elementen komen samen in East West huis Den Haag

In Den Haag heeft Studio 180 graden Zuid, in samenwerking met TPBtech, een prachtige leefruimte gerealiseerd. De keuken is ontworpen door architect Tjeerd Bloothoofd en kenmerkt zich door een strakke, moderne uitstraling waar op verzoek van de bewoners Nederlandse en Chinese accenten samenkomen.

Een werkblad met oog voor detail

De kleur van het TPB-werkblad is Moma Rusteel, een kleur die een warme en natuurlijke uitstraling heeft. De downdraft afzuiging is onopvallend weggewerkt in het werkblad, waardoor er geen grote afzuigkap boven het kookgedeelte nodig is. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel en een optimale zichtlijn in de keuken. Ook is het werkblad voorzien van een innovatieve oplossing, namelijk oplaadpunten voor telefoons.

Een perfecte match tussen design en functionaliteit

De keuken van Studio 180 graden Zuid en TPBtech is een perfecte match tussen design en functionaliteit. De strakke lijnen, het gebruik van hoogwaardige materialen en de doordachte details maken van deze keuken een ware eyecatcher. De keuken is niet alleen een plek om te koken, maar ook een plek om te ontspannen en te genieten van het samenzijn met familie en vrienden.

Projectdetails:

  • Locatie: Den Haag
  • Ontwerp: Tjeerd Bloothoofd
  • Realisatie: Studio 180 graden Zuid
  • Werkblad: Moma Rusteel
  • Bijzonderheden: Downdraft afzuiging, oplaadpunten voor telefoons

Jouw partner voor de perfecte keuken

TPBtech is specialist in het leveren van hoogwaardige kookwerkbladen. We werken samen met de beste keukenontwerpers en -realisatoren om de keuken van jouw dromen te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van TPBtech! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek