De voordelen

Het werkblad is veilig

Door slimme technologie warmt het blad direct op zodra een pan contact maakt met het inductieveld. Hierdoor ben je in no-time aan het koken. En haal je de pan van de kookzone af, dan wordt het stroomgebruik onmiddellijk gestopt. Het blad koelt direct af, tot wel 70% sneller dan reguliere inductiekookplaten. Wel zo veilig!

Lees meer

BENUT ELKE CENTIMETER

Groenten snijden, deeg rollen, op je laptop te werken of de krant lezen. Door de grenzeloze overgang tussen kookgedeelte en werkruimte benut je iedere centimeter van het werkblad. Dat maakt het werkblad onder andere ideaal voor kleinere ruimtes, zoals een tiny house, een smal grachtenpand of op een woonboot.

Makkelijk schoonmaken

Door het strakke, naadloze oppervlak is het werkblad in één handomdraai schoon te maken. Dit kan gewoon met reguliere schoonmaakmiddelen. Daarbij is het keramische oppervlak 100% waterdicht, waardoor het werkblad geen vocht opneemt. Het werkblad is niet poreus. Dus laat je per ongeluk een glas wijn of een potje kerriepoeder vallen, dan trekt dit niet in het materiaal. Voor hardnekkig vuil is een speciaal schuurpoeder beschikbaar.

Onzichtbare kookplaat

Met haar strakke design is het werkblad een echte eyecatcher in je keuken. Doordat het inductieveld is aangebracht onder het werkblad, is er geen zichtbare inductiekookplaat aanwezig. Dit is niet alleen stijlvol, maar óók praktisch. Zo benut je het volledige werkblad. Om te koken, te snijden én te bereiden. En ben je niet aan het koken, gebruik het werkblad dan als verlengstuk van je (woon)kamer.

Lees meer

werkblad op maat

Ieder mens is uniek, nét als onze werkbladen. Doordat deze op maat samen te stellen zijn, is geen één werkblad hetzelfde. Kies je eigen afmeting, het aantal én de locatie van de kookzones en de gewenste kleur van het werkblad. Met 18 kleuren werkbladen zit er altijd een werkblad tussen die past bij jouw wensen. Zo vormt TPBtech een naadloos geheel met jouw interieur. Benieuwd naar de verschillende kleuren? Je bekijkt ze hier.

Lees meer

Bikkelhard en krasvast

Het werkblad is opgebouwd uit vier lagen: keramiek, aluminium, HPL volkern en nog een laag aluminium. Deze combinatie van lagen – ook wel een sandwich genoemd – vormt een oersterk maar onwijs flexibel geheel. Het werkblad is daarmee zeer bestendig tegen een harde impact en puntbelasting. De keramische toplaag is bovendien krasbestendig, waardoor je zelfs op het werkblad kunt snijden. Ontdek de mogelijkheden!

Lees meer