Voor Architecten

Technologie en design gaan hand-in-hand

Wij geloven in een wereld waarin innovatieve technologie en een stijlvol design hand-in-hand gaan. Waar schoonheid samengaat met functionaliteit. Zonder concessies te doen aan efficiëntie. Het werkblad van TPBtech tilt iedere keuken naar een hoger niveau. Ontdek de mogelijkheden!

Jouw klanten willen geen gewone keuken. Zij willen een plek creëren waar je thuiskomt na een lange dag. Waar je aan elkaar vraagt hoe je dag was, quality time doorbrengt met je gezin en geniet van versbereide gerechten. TPBtech maakt dit mogelijk. Zonder grenzen, zonder concessies en zonder afleiding tovert ons innovatieve werkblad iedere keuken om tot het centrale hart van het huis.

Méér dan een werkblad

De onzichtbare inductiekookplaat is naadloos geïntegreerd in het werkblad. De grenzeloze overgang tussen kookzone en werkblad geeft een ongekende vrijheid tijdens het koken. Het keramische oppervlak is krasbestendig, warmt in no-time op én koelt direct weer af na het koken. Dit maakt dit het eerste werkblad waarop je kunt koken, snijden én bereiden.

Het systeem

Ons werkblad is opgebouwd uit vier lagen: keramiek, aluminium, HPL volkern en als laatste aluminium. Deze zogeheten sandwich is slechts 15 millimeter dik maar vormt een bikkelhard en flexibel geheel. Altijd maatwerk: jouw klanten kiezen hun eigen afmeting, het aantal kookzones, de positie van de kookzones en de kleur van het werkblad. Met 18 kleuren is er altijd een werkblad dat past binnen het ontwerp. Optioneel kies je ervoor om de de keuken met hetzelfde materiaal te bekleden, waardoor het werkblad een naadloos geheel vormt met de rest.

Meer weten over dit unieke product? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact met ons op