Voor (interieur)Architecten

Technologie en design gaan hand-in-hand

Wij geloven in een wereld waarin innovatieve technologie en een stijlvol design hand-in-hand gaan. Waar schoonheid samengaat met functionaliteit. Zonder concessies te doen aan efficiëntie. Het werkblad van TPBtech tilt iedere keuken naar een hoger niveau. Puur in zijn eenvoud, zonder in te boeten op luxe. Ontdek de mogelijkheden!

  • Door de onzichtbare inductie gaat alle aandacht uit naar het werkblad
  • Altijd een juiste interieurmatch door keuze uit 18 kleuren
  • Door de grenzeloze overgang van kook- naar werkgedeelte benut je iedere centimeter
  • Vrije keuze in afmeting, aantal kookzones en de positie van kookzones
  • Gemaakt van bikkelhard én krasvast materiaal dat jaren meegaat

Jouw klanten willen geen gewone keuken. Zij willen een plek creëren waar je thuiskomt na een lange dag. Waar je aan elkaar vraagt hoe je dag was, quality time doorbrengt met je gezin en geniet van versbereide gerechten. TPBtech maakt dit mogelijk. Zonder grenzen, zonder concessies en zonder afleiding tovert ons innovatieve werkblad iedere keuken om tot het centrale hart van het huis.

Vraag adviesgesprek aan
Of bekijk eerst onze referenties en projecten. 

Onzichtbare kookplaat

Met haar strakke design is het werkblad een echte eyecatcher in iedere keuken. De onzichtbare inductiekookplaat is naadloos geïntegreerd in het werkblad. De grenzeloze overgang tussen kookzone en werkblad geeft een ongekende vrijheid tijdens het koken. Lees meer.

Slechts 15 mm dik en supersterk

Het werkblad is opgebouwd uit vier lagen: keramiek, aluminium, HPL volkern en nog een laag aluminium. Deze combinatie van lagen vormt een oersterk maar onwijs flexibel geheel. De keramische toplaag is bovendien krasbestendig, waardoor je zelfs op het werkblad kunt snijden. Lees meer.

Vrijheid in vorm en kleur

Met 18  kleuren werkbladen is er altijd een perfecte match met het interieur. Ook bieden wij een vrije keuze in de afmeting van het werkblad, het aantal kookzones én de positie van de kookzones. Een logo of familiewapen in het werkblad laten printen? Ook dat is mogelijk bij TPBtech. Lees meer.

Meer over TPBTech

TPBtech is de exclusieve distributeur binnen de Benelux van het eerste werkblad met onzichtbare inductie. Dankzij onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende vraagstukken weten wij als geen ander hoe ons werkblad geïntegreerd kan worden in jouw project. Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons werkblad, ben je benieuwd naar de prijs of heb je specifieke vragen? Onze adviseurs helpen je graag verder.

Bel ons op 0481-363336
Mail naar info@tpbtech.nl

Onze projecten

Bekijk hieronder in welke projecten het werkblad van TPBtech al is toegepast.