Voor keukendealers

Til jouw showroom naar een hoger niveau

Een keuken is al lang niet meer alleen een functionele ruimte om eten te bereiden. Het is het hart van een huis, de plek waar je thuiskomt na een lange dag.
Jouw klanten begrijpen dat. Het is niet voor niets dat ze jouw showroom bezoeken om hun droomkeuken te vinden. Met het innovatieve werkblad van TPBtech in jouw showroom gooi je gegarandeerd hoge ogen. Laat jouw klanten kennismaken met ongekende mogelijkheden. Die van koken, snijden en bereiden op één werkblad!

Koken, snijden en bereiden op één werkblad

Het werkblad van TPBtech zorgt voor een nieuwe dimensie op het gebied van koken. Op het werkblad met onzichtbare inductie kun je rechtstreeks koken, maar ook eten snijden én bereiden. Functionaliteit en design gaan hand-hand-hand: het werkblad is met recht een échte eyecatcher in iedere keuken. En in jouw showroom!

Ontwikkeld op basis van 27 jaar ervaring

Het product lijkt nieuw, maar is al in 2010 ontwikkeld door Joan Lloveras. De uitvinder en oprichter van TPBtech heeft al 27 jaar ervaring met het combineren van design en technologie tot gewilde producten. Met TPBtech ontketende hij een revolutie in de wereld van werkbladen voor keukens. Een revolutie die nóg meer vorm kreeg toen één van de beste chefs ter wereld, 10-voudig Michelinster-winnaar Martin Berasategui, als ambassadeur van TPBtech naar buiten trad. Sindsdien kent dit innovatieve werkblad een ongekende populariteit, zowel voor professioneel als voor particulier gebruik.

De keuze is aan jouw klant

Iedere klant heeft zijn eigen smaak. Gelukkig maar! TPBtech biedt daarom mogelijkheden voor iedereen. Jouw klant kiest zijn eigen afmeting, het aantal kookzones, de locatie van de kookzones en de kleur van het werkblad. Hierdoor sluit een werkblad van TPBtech altijd naadloos aan op het interieur van jouw klanten.

TPBtech is jouw partner

Wil je TPBtech ook in jouw showroom? Als sparringpartner denken wij met je mee, analyseren ideeën en bespreken de mogelijkheden. Wij leveren technische tekeningen, geven verkooptrainingen en praktische informatie en je profiteert mee van onze (online) marketingacties. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op