Voor keukenstudio’s

Til jouw showroom naar een hoger niveau

Een keuken is al lang niet meer alleen een functionele ruimte om eten te bereiden. Het is het hart van een huis, de plek waar je thuiskomt na een lange dag. Jouw klanten begrijpen dat. Het is niet voor niets dat ze jouw showroom bezoeken om hun droomkeuken te vinden. Met het innovatieve werkblad van TPBtech in jouw showroom gooi je gegarandeerd hoge ogen. Laat jouw klanten kennismaken met ongekende mogelijkheden. Die van koken, snijden en bereiden op één werkblad.

Functionaliteit en design gaan hand-hand-hand: het werkblad is met recht een échte eyecatcher in iedere keuken. En in jouw showroom!

  • Verras jouw bezoekers met de ongekende mogelijkheden van koken op onzichtbare inductie
  • Geen nieuwkomer: het werkblad van TPBtech is al sinds 2010 op de markt
  • Profiteer van de goede service én garantie van TPBtech en lift mee op onze marketingactiviteiten
  • Als sparringpartner denken we écht met je mee en analyseren ideeën
  • Wij leveren technische tekeningen, geven verkooptrainingen en natuurlijk praktische informatie

Vraag adviesgesprek aan
Of bekijk eerst onze referenties en projecten. 

Innoverende techniek

Het werkblad van TPBtech is opgebouwd uit vier lagen, die samen een onwijs flexibel maar oersterk geheel vormen. De krasbestendige keramische toplaag is krasbestendig, waardoor het mogelijk is om op het werkblad te snijden. De onzichtbare inductiekookplaat is naadloos geïntegreerd in het werkblad.  Lees meer.

op de markt sinds 2010

Met TPBtech ontketende oprichter Joan Lloveras in 2010 een revolutie in de wereld van keukenwerkbladen. Een revolutie die nóg meer vorm kreeg toen één van de beste chefs ter wereld, 10-voudig Michelinster-winnaar Martin Berasategui, als ambassadeur van TPBtech naar buiten trad. Sindsdien kent het product een ongekende populariteit.

Keuzevrijheid voor jouw klant

Iedere klant heeft zijn eigen smaak. Gelukkig maar! TPBtech biedt daarom mogelijkheden voor iedereen. Jouw klant kiest zijn eigen afmeting, het aantal kookzones, de locatie van de kookzones en één van de 18 kleuren werkbladen. Hierdoor sluit een werkblad van TPBtech altijd naadloos aan op het interieur van jouw klanten. Lees meer.

TPBtech is jouw partner

TPBtech is de exclusieve distributeur binnen de Benelux van het eerste werkblad met onzichtbare inductie. Wil je TPBtech ook in jouw showroom? Als sparringpartner denken wij met je mee, analyseren ideeën en bespreken de mogelijkheden. Wij leveren technische tekeningen, geven verkooptrainingen en praktische informatie en je profiteert mee van onze (online) marketingacties. Onze adviseurs komen graag naar je toe om de mogelijkheden verder toe te lichten.

Bel ons op 0481-363336
Mail naar info@tpbtech.nl

Onze projecten

Bekijk hieronder in welke projecten het werkblad van TPBtech al is toegepast.