TPBtech introduceert de revolutie in koken: TPB Lux

Elf jaar geleden introduceerde TPBtech het eerste onzichtbare inductieoppervlak, dat sindsdien zijn weg heeft gevonden naar huishoudens en Michelin-sterrenrestaurants over de hele wereld. Met TPB Lux zet TPBtech wederom een baanbrekende stap in de wereld van koken en interieurontwerp. Dit vernieuwende product is ontworpen om de wereld van koken en interieurontwerp naar een nieuw niveau te tillen.

TPB TECH LUX®: Innovatie en elegantie in één

De TPB Lux is het eerste onzichtbare inductieoppervlak dat is uitgerust met geïntegreerde verlichting, direct afkomstig uit de kern van het meerlaagse materiaal waaruit het kookblad is opgemaakt. Met deze verlichting wordt 60% van de dikte van de rand van 15 mm met wit, warm of RGB-wit licht verlicht. Een gezellige sfeer een uniek zwevend effect van het oppervlak is het resultaat.

Geavanceerde bedieningen

De TPB Lux werkt met geïntegreerde bedieningen die in het oppervlak zelf zijn verwerkt, evenals met een afstandsbediening en bedieningselementen die naadloos kunnen worden geïntegreerd in elke muur. Deze bediening is volledig onafhankelijk van de bediening van de onzichtbare inductie van TPBtech, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijke en flexibele ervaring.

Veelzijdige toepassingen

De mogelijkheden van TPB Lux zijn niet beperkt tot keukens en restaurants. Het gepatenteerde materiaal kan ook worden gebruikt in andere ruimtes zoals badkamers, lampen, meubels, verticale en horizontale lambriseringen, en zelfs trappen, zowel binnen als buiten. Deze veelzijdigheid maakt de TPB Lux tot een unieke en waardevolle toevoeging aan elk interieur.

Een stap vooruit in koken en design

Met de lancering van de TPB Lux toont TPBtech wederom zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Dit product brengt een revolutie teweeg in zowel de kook- als designwereld door de combinatie van geavanceerde technologie en esthetische elegantie.

Over TPBtech

Sinds de oprichting in 2013 heeft TPBtech zich gevestigd als leider in de ontwikkeling van onzichtbare geïntegreerde inductieoppervlakken. Met een focus op innovatie en kwaliteit, blijft het merk producten ontwerpen die zowel de kookervaring verbeteren als bijdragen aan een stijlvol en modern interieur.

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van TPBtech! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Terug naar overzicht