Meer weten over tpbtech?

Onze adviseurs staan voor je klaar

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons werkblad, ben je benieuwd naar de prijs of heb je specifieke vragen? Vul hiernaast je gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Liever direct contact? Bel ons dan op onderstaand nummer.

BEL ONS OP 0481 - 363336

Wij denken mee over jouw project

Dankzij onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende vraagstukken weten wij als geen ander hoe ons werkblad geïntegreerd kan worden in jouw project. Of je nou op zoek bent naar een stijlvol werkblad voor thuis, of de kookbeleving in jouw restaurant naar een hoger niveau wil tillen; wij denken graag met je mee. Geen uitdaging is ons te gek. Zo is ons werkblad al geplaatst in hotels en restaurants, in nieuwbouwwoningen en tiny houses en zelfs in een expeditietruck die de hele wereld over reist. Dus kom maar op met jouw project!

brochure met Prijsindicatie

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat een werkblad van TPBtech kost. Natuurlijk gaat het altijd om maatwerk, waarbij de exacte prijs onder andere afhankelijk is van het aantal kookzones, de kleur van het werkblad en eventueel aanvullende opties.  In onze brochure hebben we alle tarieven overzichtelijk op een rijtje gezet. Vul je gegevens in via het contactformulier, dan sturen we de brochure zo snel mogelijk naar je toe.