Bakker Vakkeuken: ‘We hopen in de toekomst aan nóg meer projecten samen te werken’

Het inrichten van een professionele horecakeuken is specialistisch werk. Bakker Vakkeuken, specialist in keuken- en koeltechniek voor de professionele keuken, weet daar wel raad mee. Ze hebben dan ook voor de derde keer op rij een keuken mogen inrichten voor sterrenrestaurant Merlet.

Duurzaam keukenblad

Om de ideale keuken op te leveren was Bakker Vakkeuken op zoek naar een keukenblad dat lang mee zou gaan, maar wel met een totaal andere uitstraling dan het standaard rvs-blad. “Twan (accountmanager bij Handelmij Vermolen, red.) van TPBtech heeft ons op de hoogte gebracht over de kwaliteitsbladen van TPBtech. Na uitvoerig testen door onze eigen servicemonteurs hebben we de kwaliteit akkoord bevonden. Deze techniek is namelijk niet nieuw, maar de kwaliteit wel. In het verleden hebben we wel vaker naar dit soort toepassingen gekeken alleen die bladen scheurden regelmatig”, aldus Jurriaan Hoekstra, commercieel directeur en mede-eigenaar Bakker Vakkeuken.

“Bij het blad van TPBtech was dat gelukkig niet het geval. De hedendaagse techniek maakt het duurzaam om toe te passen. Dat is dan ook de reden dat we dit blad in ons assortiment hebben opgenomen.”

Stralend resultaat

“We zijn trots op het resultaat en de samenwerking. En hopen samen nog veel meer van dit soort mooie projecten te mogen doen”, sluit Jurriaan af.

Benieuwd naar de werkbladen van TPBtech? Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Terug naar overzicht