Do’s and don’ts van het TPBtech-werkblad
TPBtech is het eerste werkblad waar je ook op kookt. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook in te passen in elke keuken en compleet samen te stellen zodat het past bij jouw interieur. Met alle toepassingen en opties is het niet zo verwonderlijk dat je ons werkblad steeds vaker terugziet in restaurants voor bijvoorbeeld frontcooking en bij particulieren. Om het werkblad zo mooi mogelijk te houden en er optimaal gebruik van te maken, zijn er een aantal dingen om op te letten. We delen dan ook de belangrijkste do’s en don’ts met je.
Do’s:
- Boostfunctie
Gebruik de boostfunctie alleen om water snel aan de kook te krijgen. - Kookringen
Gebruik altijd een kookring of een pan op pootjes. Lees wat we hier al eens eerder over schreven. - Oppervlakte
Maak gebruik van de hele oppervlakte om op te werken. - Schoonmaken
Houd het werkblad schoon met reguliere schoonmaakmiddelen
Don’ts:
- Lege pannen
Zet nooit een lege pan op een actieve kookzone. - Opwarmen met boostfunctie
Warm een koekenpan nooit op via de boostfunctie. - Voorkom droogkoken
Laat een pan nooit voor lange tijd onbeheerd achter. Het risico op droogkoken ligt dan op de loer. - Voorkom stootschade
Keramiek is gevoelig voor stootschade aan de randen. Let daarom goed op dat je hier niets tegenaan stoot. De pannen en materialen goed optillen is daarbij belangrijk.
Meer weten? Check dan ook onze pagina met veelgestelde vragen en kom alles te weten over het gebruik van het TPBtech-werkblad.
Staat jouw vraag er niet tussen, maar wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.