Onze kookzones onder de loep

Het werkblad van TPBtech bestaat uit een onzichtbare inductiekookplaat. Dat ziet er niet alleen heel stijlvol én strak uit (want: geen zichtbare overgangen), maar biedt jou óók de ruimte om direct naast de kookzone je groenten te snijden of een gerecht te breiden. Maar hoe weet je dan waar de kookzones zich bevinden? En hoe bedien je deze eigenlijk? In dit blog leggen we het je allemaal uit!

Ons werkblad is strak, naadloos en bestaat uit één geheel. Doordat je direct op het werkblad kookt, snijdt én je gerecht bereidt maak je optimaal gebruik van alle werkruimte.

Hoe weet je waar de kookzones zich bevinden?

Om niet af te doen aan de strakke look and feel van het werkblad is het middelpunt van de kookzone aangegeven met een subtiel rondje, gegraveerd in het werkblad. Plaats de pan op het rondje en je kunt direct van start.

Hoeveel kookzones zijn er mogelijk?

Wij hanteren drie beschikbare afmetingen voor de kookzones: Ø 170 mm, Ø 230 mm en Ø 280 mm. Binnen deze afmetingen ben je vrij om zelf het aantal kookzones te kiezen: 3, 4, 5, 6 kookzones of zelfs meer. TPBtech biedt de flexibiliteit om kookzones verder uit elkaar te plaatsen. Je bepaalt dus helemaal zelf waar in het werkblad de kookzones komen! Wel is het handig om voldoende afstand tussen de zones te bewaren, zodat de pannen elkaar niet raken. Hierin adviseren we je natuurlijk graag.

Elke kookzone heeft zijn eigen stekker (met uitzondering van een combinatieunit Ø170mm en Ø230mm, deze zitten beiden op één stekker).

Hoe bedien ik het werkblad?

Ook de besturing van het werkblad sluit perfect aan op de strakke en minimalistische look. De kookzones zijn standaard voorzien van een touch-bediening, uiteraard subtiel verwerkt in het werkblad. Via deze bediening schakel je de kookzone in of uit en stel je de gewenste warmte in. De digitale afleeseenheid geeft weer op welke stand de kookzone is ingesteld. De respons van de touch-bediening is verbluffend: zelfs wanneer de bediening in contact komt met water of andere vloeistoffen reageert de besturing.

Heb je meer vragen over onze kookzones of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken? Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Terug naar overzicht