TPBtech in salontafelboek The Art of Living

The Art of Living staat voor luxueus wonen. Al jarenlang presenteert dit magazine alles wat met interieur, kunst, architectuur, tuinen en gastronomie te maken heeft. Ook brengen zij ieder jaar een stijlvol salontafelboek uit, waarin de meest bijzondere appartementen en lofts in Nederland en België zijn verzameld. In de meest recente editie is er ook een rol weggelegd voor het werkblad van TPBtech. En daar zijn we best trots op! Lees maar.

Er gaat niets boven wegdromen bij de mooiste woningen… Daarom maakt The Art of Living ieder jaar een selectie uit bijzondere appartementen en lofts in Nederland en België, die worden gepresenteerd in een stijlvol salontafelboek met linnen kaft.

Ons werkblad in een penthouse in Parijs

Af en toe wordt er in het salontafelboek ook een uitstapje gemaakt naar een ander land. Zo schittert het werkblad van TPBtech in een prestigieus penthouse in hartje Parijs.

Onder leiding van Ester Lipsch Creatief Ontwerp werd het oorspronkelijke donkere interieur van het penthouse omgetoverd tot een open, licht en sfeervol geheel. Hierdoor kunnen de bewoners optimaal genieten van de ruimtelijkheid en de fantastische ligging van de woning.

Op de begane grond trekt de luxueuze keuken direct de aandacht. Ester Lipsch, eigenaresse van de internationaal opererende ontwerpstudio, vertelt hierover: “De opdrachtgevers wilden graag een ruimte die in verbinding staat met de rest van het leefgedeelte, maar tóch is afgesloten. De keuken hebben we daarom voorzien van een ombouw met veel glas. De ramen bij de living kunnen open worden gezet om nog meer eenheid te creëren.”

Bijzondere en vernieuwende elementen

De exclusieve uitstraling van de keuken wordt verrijkt door bijzondere en vernieuwende elementen, zoals designschakelmateriaal van Meljac én ons werkblad met onzichtbare inductiekookplaat. Ook leverde TPBtech de achterwand bij het kookgedeelte, het aangrenzende werkblad inclusief spatwand en het blad van de bar. Door deze elementen blijft de strakke uitstraling van het Parijse penthouse behouden. Meer weten over dit project? Lees hier verder.

Benieuwd naar het resultaat? Hieronder vind je de foto’s van penthouse, met ons werkblad. Foto’s door Jaro van Meerten in opdracht van The Art of Living magazine.

Terug naar overzicht