DOEC Arnhem kiest voor TPBtech

DOEC in Arnhem verzorgt creatieve foodconcepten op unieke locaties. Dat zij kiezen voor een unieke, draagbare inductiekookplaat is daarom niet zo gek! DOEC reist met hun vindingrijke foodconcepten door het hele land. Zij maken daarom sinds kort gebruik van twee TPBtech Portable.

‘’Precies wat ik ervan verwacht!’’, is de reactie van Kevin, eigenaar van DOEC. De keuze voor de TPBtech Portable is volgens Kevin gebaseerd op de flexibiliteit in gebruik van het oppervlakte. Dat is één van de grote voordelen van de draagbare inductiekookplaat: net zoals onze werkbladen, kun je op de TPBtech Portable werken en koken in één. Daarnaast is de mooie uitstraling van de unit ook een echte must voor Kevin: ‘’Wij gebruiken ze voor mooie buffetpresentaties tijdens onze events. Er kunnen meerdere zaken op gepresenteerd worden. Het totaalbeeld ziet er heel gaaf uit!’’

Op doorreis met TPBtech

Via een video op LinkedIn werd Kevin bekend met TPBtech en nu reist hij met dit draagbare werkblad met onzichtbare inductie door heel Nederland. Wie weet spot jij de twee TPBtech Portables binnenkort wel bij één van de creatieve foodconcepten van DOEC!

Ben jij net zo enthousiast als Kevin over onze TPBtech portable of liever nog wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan!

 

 

Terug naar overzicht