Calacatta wordt Calacatta Gold

TPBtech blijft innoveren en ontwikkelen zodat ons aanbod altijd naadloos aansluit op de vraag vanuit de markt. Dit betekent dat we inspelen op actuele trends en hierdoor onze collectie altijd up-to-date is.

Ook onze werkbladen gaan met de tijd mee zodat ze helemaal passen bij jouw interieur. Zo is de kleur Calacatta onlangs gewijzigd in Calacatta Gold. Een kleur met levendige kenmerken die helemaal past bij de marmertrend van dit moment. Zoals je op onderstaande afbeelding ziet komt bij deze kleur een mooie, warme gouden gloed naar voren.


Deze kleur is perfect te combineren met andere natuurlijke materialen en zorgt voor veel warmte in jouw keuken. Het geeft elke keuken een extra luxe, warme en elegante uitstraling  uitstraling. Style het af met mooie accessoires en jouw keuken hoeft de komende jaren niet meer te worden vervangen!

Wil je de kleur in het echt bewonderen? Nog even geduld, de kleurstalen volgen zo snel mogelijk. Later dit jaar worden nog een aantal kleuren vervangen. Mis niets en houd onze kanalen in de gaten voor de allerlaatste updates.

 

Fotograaf: Jaro van Meerten (in opdracht van Art of Living magazine)

Terug naar overzicht