Architect@work 2022: het waren twee inspirerende dagen!

Op 14 en 15 september 2022 was het zover: Architect@Work in Rotterdam. Dé beurs voor architectuur en innovatie, en daar mocht TPBtech natuurlijk niet ontbreken.

Met een kleine delegatie waren wij in Rotterdam aanwezig om de aanwezige bezoekers een nieuwe dimensie op het gebied van koken te showen. Met trots presenteerden wij TPBtech: het eerste werkblad mét onzichtbare inductie, waardoor je direct op het werkblad kookt.

Hoge ogen

Het ogenschijnlijk simpele ontwerp van ons werkblad gooide hoge ogen en gaf in één blik weer waar TPBtech voor staat: eenvoud, design en luxe. In harmonie met het keukenwerkblad schitterde er een moderne afzuigkap van Falmec. De kers op de taart die het geheel afmaakte. Onze dank gaat uit naar Falmec voor het beschikbaar stellen van hun design ‘Sophie’.

 Toekomstige projecten

Het waren twee enerverende dagen waarin wij veel leuke gesprekken voerden met bezoekers en (architectuur)studenten. Zij waren net zo enthousiast als wij over het innovatieve werkblad. Leuk om met de huidige én toekomstige genereatie architecten mee te denken over toekomstige projecten. We kijken nú al uit naar nieuwe keukenwensen en -ontwerpen!

 Bedankt!

Het is duidelijk: het waren twee erg geslaagde dagen in Ahoy Rotterdam. Dit was niet gelukt zonder de enthousiaste beursbezoekers én de goede zorgen vanuit de organisatie. Hiervoor onze hartelijk dank en we kijken uit naar volgend jaar!

P.S. Géén beurs zonder een leuke give away. De bezoekers aan onze stand gingen naar huis met een dobbelsteen die vijf opties geeft waar bijvoorbeeld bepaald wordt of jij kookt, ik kook, óf we gaan uit eten. Dat leverde vast leuke gesprekken op thuis aan de keukentafel.

Terug naar overzicht