Samen vernieuwen met Paul Knip Keukens

Bij TPBtech zijn we voortdurend op zoek naar partners die dezelfde passie voor innovatie delen. Paul Knip Keukens is één van die gewaardeerde partners die onze visie op keukenvernieuwing omarmt. Zij staan bekend om hun prachtige keukenshowroom, gelegen in het centrum van Echt, waar ze met passie en aandacht voor hun klanten droomkeukens realiseren.

Bij Paul Knip Keukens luisteren ze erg goed naar de wensen van de klant en vragen ze door naar hun daadwerkelijke behoeften. Deze benadering stelt hen in staat om altijd het juiste werkblad aan te bieden, dat naadloos aansluit bij wat de klant zoekt. Eigenaar Paul Knip is dan ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de keukenmarkt. Daarom was het voor Paul Knip Keukens een logische stap om het een werkblad van TPBtech, met onzichtbare inductie, in hun showroom te presenteren.

Het werkblad bij Paul Knip Keukens

Het TPBtech-werkblad dat nu in de showroom van Paul Knip Keukens te bewonderen is, is een staaltje innovatie in de keukenvernieuwing. Dit werkblad is vervaardigd met uitzonderlijke aandacht voor detail en functionaliteit. “Via Facebook kwam ik in aanraking met de werkbladen van TPBtech. Toen ik het werkblad ontdekte, was ik meteen geïntrigeerd. Hoewel hetzelfde werkblad van andere leveranciers in het verleden enkele problemen had, hebben we ontdekt dat TPBtech het werkblad zodanig heeft doorontwikkeld dat het duurzaam en functioneel is. Ze hebben er goed over nagedacht om met speciale pannen op de kookplaat te koken wat ervoor zorgt dat het blad een lange levensduur heeft”, licht Paul toe.

Een keukenblad met karakter

De kleur van het werkblad -bestaande uit drie kookzones- is Moma Rusteel en past perfect bij de showroomkeuken. Om het geheel helemaal af te maken is er, in de nis voor opslag of decoratie, ook gebruik gemaakt van hetzelfde materiaal als het werkblad. Zo krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. “Onze klanten zijn over het algemeen wat terughoudend als het gaat om nieuwe keukeninnovaties, maar we merken dat bezoekers van onze showroom het werkblad van TPBtech als interessant en mooi ervaren. We zijn dan ook erg blij dat we dit innovatieve product aan onze klanten kunnen laten zien en kijken uit naar de toekomstige mogelijkheden.”

Ben jij net zo enthousiast als Paul over het TPBtech-werkblad of wil je liever nog wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Terug naar overzicht