Overstappen van gas naar een TPBtech-werkblad. Hier moet je op letten!

Het verbruik van gas ligt onder een vergrootglas. Wereldwijd wordt er steeds vaker gekeken naar alternatieven om het gasverbruik te verminderen. Daarom stappen veel vaker mensen over van een gasfornuis naar een inductiekookplaat. Een logische stap, want het is niet alleen voordeliger, maar ook makkelijk in onderhoud én veiliger. Toch zijn er nog een aantal zaken waar je op moet letten voordat je de overstap maakt. Wij leggen het uit.

Allereerst moet je zeker weten dat je stroomaansluiting op orde is. Doordat een elektrische kookplaat soms in één keer veel stroom verbruikt, moet je meterkast daar wel op aangepast zijn. Het is dus belangrijk om bij je installateur na te vragen welke aanpassingen eventueel nodig zijn én hoeveel ampère jouw nieuwe kookplaat nodig heeft om optimaal te werken. Van deze informatie kunnen we je natuurlijk voorzien.

Potten en pannen

Heb je de stroomvoorziening helemaal op orde, dan is het tijd om je pannenset onder de loep te nemen. Goede pannen zijn onmisbaar voor een optimale kookbeleving. Voor het TPBtech-werkblad zijn aluminium pannen voorzien van teflon-pootjes aan de onderzijde aan te raden.

Stijl

En dan komt voor de meeste mensen het allerleukste gedeelte: het uitzoeken van het blad. Bedenk goed aan welke eisen jouw ideale kookplaat moet voldoen. Voor hoeveel kookzones ga je? Moet het blad voorzien zijn van extra’s, zoals een oplaadpunt voor je telefoon of een downdraft voor de afzuiging? En voor welke kleur en stijl ga je?

Maatwerk

De werkbladen van TPBtech zijn helemaal naar wens aan te passen. Het grootste voordeel van dit blad is, naast de stijlvolle en luxe uitstraling, dat je het helemaal op maat kan laten maken. Je kiest zelf het aantal kookzones en waar deze zich moeten bevinden. En het mooiste? Het is het eerste werkblad waarop je rechtstreeks kookt, snijdt en bereidt. Superhandig dus. En dan bepaal je ook nog eens zelf je eigen kleur en uitstraling. Een echte eyecatcher in jouw keuken.

Benieuwd naar de voordelen van een TPBtech onzichtbare inductie werkblad? Onze adviseurs helpen je graag verder.

 

 

 

 

Terug naar overzicht