Veelgestelde vragen

 

Veelgestelde vragen
Het midden van de kookzone is met een subtiel icoon aangegeven op het werkblad.
Het werkblad wordt standaard geleverd met een touch-bediening. Optioneel is het mogelijk om de inductie aan te sturen met een luxe RVS knop.
Ja en nee. Voor een optimale kookdimensie adviseren wij om gebruik te maken van speciale pannen met teflon voetjes aan de onderzijde. Door deze pootjes ‘zweven’ de pannen boven het werkblad. Deze pannen zijn via TPBtech aan te schaffen. Bekijk hier het assortiment: https://tpbtech.nl/pannen/ Mocht dit niet de voorkeur hebben, dan is het mogelijk om een reguliere pan te gebruiken die geschikt is voor inductie. Het is dan wel noodzakelijke om een zogeheten kookring te gebruiken.
Nee, je kunt het werkblad met reguliere schoonmaakmiddelen reinigen.
Ja, het keramische oppervlak is kravast, waardoor je direct op het werkblad kunt snijden. Een snijplank is dus niet meer nodig! LET OP: Je messen slijten wel sneller en worden eerder bot.
Technisch gezien kan dat, maar hier gaat ons advies niet naar uit. Het werkblad van TPBtech is immers ontwikkeld om een naadloze overgang tussen kook- en werkgedeelte te creëren. Met een ingebouwde afzuigkap haal je deze naadloze overgang weg.
Het werkblad is 15 millimeter dik.
Wanneer de afmeting van het werkblad het toelaat kunnen we 5 (of meerdere) kookzones maken. Meer of minder is altijd mogelijk. Er zijn drie beschikbare afmetingen voor de kookzones: Ø 170 mm, Ø 230 mm en Ø 280 mm.
Is er een kookzone kapot, dan kun je contact opnemen met TPBtech. In dat geval hoeft alleen de betreffende kookzone vervangen te worden.
Nee, het werkblad beschikt over een standaarddikte van 15 millimeter.
Het werkblad van TPBtech is bedacht en ontwikkeld in Barcelona. Hier wordt het werkblad nog steeds geproduceerd
Garantie

Op het werkblad van TPBtech zit standaard twee jaar garantie. Bij een juiste manier van gebruiken kun je bij eventuele gebreken in de garantieperiode rekenen op de service en dienstverlening van TPBtech. Natuurlijk staan we ook na deze periode voor je klaar.

Contact
  • TPBtech_NL | Exclusieve distributie Benelux door Handelmij Vermolen
  • Peppelenbos 19
  • 6662 WB
  • Elst
  • Volg ons