Stijlvol en innovatief

koken op jouw werkblad

Wij geloven in een wereld waarin innovatieve technologie en een stijlvol design hand-in-hand gaan. Waarbij efficiëntie een rol speelt, want keukenapparatuur is zoveel meer dan alleen een gebruiksmiddel!

Fascinerend en revolutionair

TPBtech sluit daar naadloos op aan. Slechts 15mm, flinterdun, en voorzien van het beste materiaal en slimme technologie; dat maakt dit werkblad uniek. Net als de grenzeloze overgang van werkblad naar inductieveld. TPBtech is het eerste werkblad waar je op kan koken, snijden én bereiden. Zo ben je altijd dichtbij je gerecht.

Slim design

Bikkelhard en met een strak, tijdloos én modern design. Het keramisch-porseleinen oppervlakte is krasbestendig, wat een snijplank overbodig maakt. Slimme technologie zorgt er voor dat je binnen no-time aan het koken bent, maar het blad koelt ook sneller af nadat je klaar bent. Daarmee reduceer je niet alleen de kooktijd, maar bespaar je ook energie. En door het panherkenningssysteem wordt het stroomgebruik gestopt zodra de pan van de inductiekookzone wordt afgehaald. Wel zo veilig! Koken met TPBtech brengt zo tal van vernieuwende veranderingen met zich mee vergeleken met de traditionele manier van verwarmen. Zo bereid je jouw gerechten nóg eenvoudiger.

Of je nu als chef-kok het werkblad professioneel gebruikt voor frontcooking of thuis gezellig aan het kokkerellen bent, TPBtech zorgt voor een nieuwe dimensie op het gebied van koken. Ben jij klaar voor de toekomst?

Informatie aanvragen