TPBtech Portable: dé draagbare inductiekookplaat voor next level koken op locatie

Stel je eens voor. Een werkblad waarop je niet alleen eten kunt bereiden, maar óók rechtstreeks kunt koken. Dát is al bijzonder, maar wat als je dit werkblad ook nog eens overal kan neerzetten? Maak kennis met TPBtech Portable, ons draagbare werkblad met onzichtbare inductie. Dé stijlvolle eyecatcher waarmee je frontcooking, table side cooking en catering naar een hoger niveau tilt. Wij vertellen je er meer over.

Volg je ons al langer, dan ken je ons natuurlijk van onze werkbladen waarop je rechtstreeks kunt koken. Al menig keuken in binnen- en buitenland is inmiddels voorzien van zo’n stijlvol en massief werkblad. Maar wat als jouw keuken zich elke dag ergens anders bevindt, omdat je een cateringbedrijf hebt? Of je wil de gasten in jouw restaurant verrassen met front– of table side cooking? Dan wordt het hoog tijd dat je kennismaakt met ons draagbare werkblad!

Direct aan de slag

TPBtech Portable – zoals de naam al zegt – draagbaar, en dus op iedere plek te gebruiken. Alleen even de stekker in het stopcontact pluggen en je kunt direct koken. Maar TPBtech Portable is méér dan alleen een draagbare inductiekookplaat. Het is een werkblad waarop je kunt koken, bereiden én presenteren in één. Je profiteert dus van alle voordelen van TPBtech, zonder gebonden te zijn aan een vaste plek.

De nieuwe en stijlvolle manier van gerechten presenteren

Maar er is meer. Het draagbare werkblad is dé nieuwe, moderne en stijlvolle manier van gerechten presenteren. Catering, front cooking en table side cooking worden zo naar een volgend niveau getild. Dit biedt niet alleen voordelen op optisch gebied, natuurlijk zijn er ook praktische functies. Zo heeft het draagbare werkblad twee of vier kookzones en houdt de inductiezone gerechten vers en warm.

De portables bij Inspyrium in Cuijk

Dat TPBtech Portable een nieuwe dimensie geeft aan koken op locatie ervaart ook Inspyrium in Cuijk. De groenste eventlocatie van Nederland maakt gebruik van ons draagbare werkblad om live gerechten te bereiden én te presenteren aan haar restaurantbezoekers. En de chefs? Die zijn er maar wát blij mee!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van TPBtech voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Terug naar overzicht